Ma 2018. február 25., vasárnap, Géza napja van. Holnap Edina napja lesz.
esemenyek_def
Keresés az oldalonFacebook oldalunk

Megosztás
Partnereink

Global Fitness Centrum SE - 6500 Baja, Rákóczi u. 1-3. Tel.: 30/949-5176

NYITVA TARTÁS: Hétfő-Péntek: 6:00-21:00 Szombat: 16:00-20:00 Vasárnap: 16:00-20:00

A spinracing, zenés, koreografált teremkerékpár edzés, szakképzett oktatók irányításával mely kitûnően alkalmas az állóképesség, illetve az erő-állóképesség fejlesztésére! A SpinRacing program, amely motivációt, szellemi edzés technikákat és a legalaposabban tesztelt kerékpározási technikákat foglalja magába ajánljuk mindenkinek, aki mozgásra vágyik. izmainak) szálkásításában és az állóképesség-fejlesztésben.

Emellett segít megőrizni egészségedet, javít a közérzeteden, lehetővé teszi a felesleges energiák levezetését. A SpinRacing  egy érzés, melyet nehezen lehet szavakba önteni, ezt ki kell próbálnod, hogy megérezd!

 

Nagyon hatékony állóképesség fejlesztő és nagy kalória felhasználású edzés, ízületkímélő és a változatos, koreografált óra szórakoztató, mert egyesíti az aerobik és a kerékpározás előnyeit.

Termünk 15 db Reebok Tomahawk kerékpárral felszerelt, melyek nagy stabilitású, különleges kormánykiképzésű, lendkerékkel ellátott speciális  eszközök, csoportos edzéshez - melynek fontos eleme a zene.

Motiváló tényezők: a jó zene, a speciálisan erre képzett edzőink.


A különböző szakaszokat és gyakorlatokat - az aerobik órákhoz hasonlóan a résztvevők az edzői utasításokat követve zenére végzik. A program rendszerint különböző intenzitású szakaszokból épül fel. Ülve és állva kerékpározva, a súlypont áthelyezésével, karhajlítás variációkkal és karkombinációkkal alakíthatjuk ki a programot. Az edzésforma jó közérzetet biztosít, hatékonyan dolgoztatja a szív- és keringési rendszert, ugyanakkor kíméli az ízületeket, emiatt kortól és testsúlytól függetlenül bárki számára elvégezhető.
A Spinning edzésekre járók az alábbi következményekkel számolhatnak: megszabadulás néhány felesleges kilótól, kellemes közérzet, az állóképesség és a fittség rendkívüli fejlődése, valamint sok-sok új barát, ismerős és élmény szerzése.


global_spinning