Ma 2018. április 21., szombat, Konrád és Zelmira napja van. Holnap Csilla és Noémi napja lesz.
esemenyek_def
Keresés az oldalonFacebook oldalunk

Megosztás
Partnereink

Global Fitness Centrum SE - 6500 Baja, Rákóczi u. 1-3. Tel.: 30/949-5176

NYITVA TARTÁS: Hétfő-Péntek: 6:00-21:00 Szombat: 16:00-20:00 Vasárnap: 16:00-20:00

aerobic – A szó eredeti jelentése: oxigénnel. Az aerobic az oxigén jelenlétében végzett mozgásról kapta a nevét. Az aerob munkavégzés edzi a szívet és a tüdőt, így a keringési és légzőrendszer hatékonyabban tud működni. Hatására növekszik a szövetek oxigénellátása, tehát javul az állóképesség. A mozgásformát a 60-as években az Egyesült Államokban fejlesztették ki a NASA űrhajósai részére, fizikai állapotuk javítása érdekében. Az igazi aerobic-őrület a 80-as években vette kezdetét, amikor az ismert amerikai színésznő, Jane Fonda videókezettáin népszerűsíteni kezdte, s – elsősorban a nők körében – óriási sikert aratott.

A közös mozgás fantasztikus dolog! Időpontra jönni, csoportosan mozogni, követni az edző utasításait, miközben magával ragad a zene - hihetetlenül jól motiválja, rendszerességre ösztönzi az embert, miközben semmi máshoz nem hasonlítható élményt nyújt.

Edzéseinket, Borbás Gabriella tartja, aki a következőket vallja a magáról a sportról: Gyerekkorom óta a mozgás, a sport fontos szerepet tölt be az életemben, többféle sportágat is kipróbáltam, de az igazi nagy szerelem az aerobik 14 éves korom óta.

 Három éve már nem csak látogatója vagyok az óráknak, hanem a Fitness Akadémián megszerzett edzői végzettséggel, órákat is tartok.

Tudásomat rendszeres önképzéssel bővítem, igyekszem részt venni minden wellness-fitness kongresszuson és aerobik  workshopon, hogy a vendégeim változatos, hangulatos órákon vegyenek részt. Megfigyeltem, hogy minden ember nyitott az újdonságokra, de egy hagyományos aerobik óra megspékelve egy - egy új gyakorlattal még mindig vonzza őket. Minden mozgásnak van egy végrehajtási technikája, amit életünk végéig tökéletesíthetünk, nem beszélve a mentális hozzáállásról. Ezeket ismernünk kell ahhoz, hogy ne sérüljünk le, és a gyakorlatok eredményesek legyenek.
Én hiszek abban, hogy amit lehet próbáljunk ki és ezáltal megértjük a sport igazi lényegét, hogy miként is segít nekünk a céljaink elérésében, megtanít minket kitartóvá válni, küzdeni, meghalni és újra felállni. Ez benne a legszebb és ezért is szeretem azt amit csinálok. Látom az arcokat, a változást ami végbemegy külsőleg és belsőleg, mert így tökéletes az ember, így lesz harmóniában a test és a lélek.


Óráimon alakformáló, zsírégető, állóképesség és erőfejlesztő gyakorlatokat alkalmazok, hol táncos elemekkel, hol kőkemény gyakorlatokkal színesítve. Az órákon  nagy figyelmet fordítok a gerincvédelemre és a nyújtás fontosságára. Szívesen adok tanácsot, ha elkeseredetten harcolsz egy új diétával és érdekel, hogy valóban mit, hogyan és mikor fogyassz, hogy elérd a célod!

Ha szeretnél változni és kell egy kis segítség, gyere mondd el a célod és én mutatom az utat !!!

E-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.