Ma 2018. április 21., szombat, Konrád és Zelmira napja van. Holnap Csilla és Noémi napja lesz.
esemenyek_def
Keresés az oldalonFacebook oldalunk

Megosztás
Partnereink

Global Fitness Centrum SE - 6500 Baja, Rákóczi u. 1-3. Tel.: 30/949-5176

NYITVA TARTÁS: Hétfő-Péntek: 6:00-21:00 Szombat: 16:00-20:00 Vasárnap: 16:00-20:00

MIÉRT JÁRJAK ÓRÁRA?

 
MERT a legjobb a ZSÍRÉGETÉS területén!
A labdán ülve antigravitációs izmainknak kisebb aktivitással kell dolgozniuk, mint alátámasztás nélkül, így az edzésen jóval könnyebb megtartani a zsírégetéshez optimális 60-70%-os egyéni aerob zónát! Így minden perc aerob Fitedzésen Ball mozgás biztos nyereség a testsúlycsökkentésben! 

Bővebben...

 
Gaál Andrea
Testnevelő tanár, Okleveles gyógytestnevelő, Aerobikedző, Fit- Ball Top Tréner
2000-ben kiszakadt porckorongsérvet követő műtét + bal lábfejbénulás miatt be kellett fejeznem a kézilabda pályafutásomat. Ezután elvégeztem a Fitness Companynál az aerobik edzői tanfolyamot, és attól kezdve tartok változatos, jó hangulatú aerobik órákat.

Bővebben...

 

KANGOO FITNESS - LEGYÉL TE IS KENGURU

A Kangooról röviden: A dinamikus sportmozgások egyik sajátos problémája, hogy megfelelő edzés módszerek és kifinomult technikai eszközök ellenére, a szervezet ért káros hatások idővel fájdalmas és talán maradandó sérülésekhez vezethetnek. 

Kangoo, az ellipszis rugói és feszítő szalagjai révén az ütés elleni védelemre van kifejlesztve. Ez a különleges kialakítás a piacon manapság kapható minden másnál jobb védelem, mert meghosszabbítja a becsapódás idejét, ahogy a feszítő szalag ellentétes irányú erővel hat a lefelé ható erőre. Erősíti az immunrendszert, a szívet és a tüdőt.

Az izületi és gerincsérüléseket 80 %-kal csökkenti, valamint 25 %-al több kalóriát éget el, mint más gyakorlatok.

Sok ember, aki nem tud már futni térd vagy izületi problémák következtében, újra képes futni a Kangoo segítségével. Hozzájárul az orvosoknak és terapeutáknak a biztonságos rehabilitáláshoz.
Ez egy újonnan kifejlesztett sport program, amely Plyometric-us gyakorlatokat tartalmaz. A kiemelkedően fokozza az oxygén felhasználást (13-ról 20 %-ra), más sportokkal összehasonlítva, melyeket cipőben végzünk. A Kangoo-t azoknak ajánljuk, akik magas energiafelhasználást akarnak elérni, úgy, hogy a gyakorlatok közben csökkenteni akarják az izületekre és gerincre ható „becsapódás” erejét. Mérsékli a legnagyobb ütést (a földhöz csapódás erejét) több, mint 80%-kal.


A  Kangoo Fitnesz Program fokozza a:

Szívműködést | Fizikai erőnlétet és izomtónust | Rugalmasságot |  KoordinációtA test esztétikáját

A Kangoo Jumps úgy hat, hogy elnyeli a rázkódást (rezgést csillapít), amikor összehasonlítjuk a hagyományos aerobic-kal, amit hagyományos cipőben végeznek.
Ez az új mozgás egy olyan érzést ad, mintha súlytalan lenne az ember egy ugrószőnyeg hatására, és nemcsak fokozza ezt az érzést és szórakoztat, hanem sokkal fontosabb, hogy csökkenti az ízületi igénybevételt.A Kangoo használata hasznos lehet a rehabilitációban, mind a sportolók, mind az átlag sportkedvelő emberek számára, hogy megelőzzék a sport okozta sérüléseket.

Ha Te is szeretnéd kipróbálni az aerobik termek egyik legnépszerűbb óráját minden hétfőn és szerdán 19.15-től várlak sok szeretettel!Az órákon való részvételhez bejelentkezés szükséges!Tusa Cecília – Kangoo Power TrainerTel.: 30/555-0880

 


 

aerobic – A szó eredeti jelentése: oxigénnel. Az aerobic az oxigén jelenlétében végzett mozgásról kapta a nevét. Az aerob munkavégzés edzi a szívet és a tüdőt, így a keringési és légzőrendszer hatékonyabban tud működni. Hatására növekszik a szövetek oxigénellátása, tehát javul az állóképesség.

Bővebben...

 

A Zumba a vérpezsdítő, minden testrészt megmozgató, forró latin ritmusokkal, széles körű világtáncokkal tarkított fitness program. A Zumba programot a világ 105 országában, több mint 60.000 helyszínen tanítják. Az eladott DVD-k száma több milliós nagyságrendet mutat. Manapság heti rendszerességgel kb. 7,5 millióan zumbáznak világszerte. A Zumba sztori Kolumbia Cali nevű városában a 90-es évek közepén kezdődött Beto Perez, aerobik és latintánc oktatóval.

Bővebben...

 

A spinracing, zenés, koreografált teremkerékpár edzés, szakképzett oktatók irányításával mely kitûnően alkalmas az állóképesség, illetve az erő-állóképesség fejlesztésére! A SpinRacing program, amely motivációt, szellemi edzés technikákat és a legalaposabban tesztelt kerékpározási technikákat foglalja magába ajánljuk mindenkinek, aki mozgásra vágyik. izmainak) szálkásításában és az állóképesség-fejlesztésben.

Bővebben...