Ma 2018. április 21., szombat, Konrád és Zelmira napja van. Holnap Csilla és Noémi napja lesz.
esemenyek_def
Keresés az oldalonFacebook oldalunk

Megosztás
Partnereink

Global Fitness Centrum SE - 6500 Baja, Rákóczi u. 1-3. Tel.: 30/949-5176

NYITVA TARTÁS: Hétfő-Péntek: 6:00-21:00 Szombat: 16:00-20:00 Vasárnap: 16:00-20:00

Edzésed után, vagy egyszerűen az igényesség a jól ápoltság, az esztétikus megjelenés érdekében vedd igénybe nagy népszerűséggel bíró kezelőszemélyzet nélküli, álló szoláriumunkat, melyben lazíthatsz, relaxálhatsz, miközben esztétikussá teszed, és D-vitaminnal erősíted a bőrödet. Fekvő szoláriumok igénylése illetve szaktanácsadás kérése esetén javasoljuk felkeresni szakmai partnerünket MEGA-SUN Szolárium, Baja, Deák Ferenc u. 9., ahol kedves udvarias kiszolgálással és folyamatos akciókkal is találkozhat! Legújabb közös akciónk: 50 Ft/perc!!!

 

A manikûr a köröm rövidítését, formázását, a körömágy bõrének feltolását, igény esetén annak kivágását, lakkozást és végül a körömágy bõrének speciális vitaminos olajozását tartalmazza. Az olaj kondicionálja és táplálja bõrünket, megvéd a kiszáradástól, használatával megelõzhetõ a felhasadás, repedezés. Manikûr idõtartama legkevesebb 30 perc, mely igény szerint változhat.

Bővebben...

 

KOZMETIKA SZALON AKCIÓINK:

Hétfő: Arcmasszázs -30%
Kedd: Láb - vagy kargyanta -20%
Szerda: Arctisztítás + ajándék szemöldökszedés -30%
Csütörtök: Szempillafestés, szemöldökszedés, festés -20%
Péntek: Smink -50 %
Szombat: Arcmasszázs + ultrahang -30%

Bővebben...

 

Hétvégén is nyitva tartó fodrászatunk sok szeretettel vár minden szépülni vágyó vendéget, legyen az nő, férfi vagy gyermek. Igyekszünk mindenki számára segíteni megtalálálni az egyéniségéhez legjobban illő hajszínt, és formát.

Fiatal fodrász csapatunk minden tagja folyamatos szakmai továbbképzéseken tökéletesíti tudását, hogy trendi stílusokat, egyedi technikákat sajátítsák el, és a lehető legnagyobb odafigyeléssel szolgálják ki vendégeinket. Amennyiben határozott elképzelései vannak , úgy munkatársaink annak eleget tesznek, azonban ha nem tudja eldönteni, hogy melyik hajtípus áll Önhöz a legjobban, úgy fodrászaink készségesen szolgálnak hajviselési és hajápolási tanácsokkal.

Vállalunk rövid, közepes és hosszú hajvágást, hajfestést, melírozást, dauert.
Fodrászatunk teljes nyitva tartási idő alatt várja kedves vendégeit, bejelentkezéseket az alábbi telefonszámon várunk: 

Fanni +36 (30) 346 2228   -  Kata +36 (30) 335 4858