Ma 2018. április 21., szombat, Konrád és Zelmira napja van. Holnap Csilla és Noémi napja lesz.
esemenyek_def
Keresés az oldalonFacebook oldalunk

Megosztás
Partnereink

Global Fitness Centrum SE - 6500 Baja, Rákóczi u. 1-3. Tel.: 30/949-5176

NYITVA TARTÁS: Hétfő-Péntek: 6:00-21:00 Szombat: 16:00-20:00 Vasárnap: 16:00-20:00

Obádovics Richárd Superbody Forma 1 kategória I. hely.


 

Kedves Klubtagok!

Örömmel számolunk be nektek 2011.08.27.-én megrendezésre került  1.VIZIKARNEVÁL ÉS LATIN FIESTA elnevezésű vízi parádéról, melynek keretein belül a Global Fitness Centrum is büszkélkedhetett egy csapattal.

Csapattagjaink:
Kovács Tamás,  Kovács Zoltán, Ádám Zsolt, Pahor Ádám, Pahor Richard, Kollár József.
A Global színeiben felvonuló versenyzők  1 db trikóval, 1 db power balance karkötővel, 1 db prémium havi bérlettel és rengeteg élménnyel lettek gazdagabbak, amit meg is háláltak, hiszen kiemelkedő módon 3 kategóriában végeztek első helyen.

Eredményeink:

- Sárkánypárbaj Bajnok 1. hely·
- Indiánkenu Bajnok 1. hely
- Összetett Abszolút Győztes Díj·
- Vízipóló 2. hely 

Versenyzőink részvételét ezúton is köszönjük, sikeres eredményeikhez ezúton is gratulálunk és reméljük a következő lehetőséggel már többen fognak élni. Üdv: Global Team

A képeket itt nézheted meg!

 

2011. jún. 4-én rendeztük meg -immáron harmadik alkalommal- a Global Fekve Nyomó Kupát. A tavalyi nagy sikerre való tekintettel, a szabályrendszeren nem változtattunk. Ezen a versenyen is három feladatot kellett teljesíteni a nevezőknek: fekve nyomás, tolódzkodás, húzódzkodás. Nehezményeztük, hogy a vártnál jóval kevesebb nevező érkezett az előzetes információ- felmérés ellenére.

A szokásos két kategóriában – diák és felnőtt – tíz induló vállalta a megmérettetést. Az értékelés is a megszokott  módon történt.  Fekve nyomásnál nyomásonként egy, tolódzkodásnál másfél, húzódzkodásnál ismétlésenként két pontot lehetett szerezni és a három részpontszám összeadásával  kapta meg a versenyző a végleges pontját.

A felnőtteknél a nagybaracskai Mezei Viktor végzett az első helyen 169,5 ponttal, második lett Bokor Róbert 160 ponttal  és Késmárki Zoltán zárt a harmadik helyen 125,5 ponttal. Negyedik lett Nagy István, ötödik lett Botond Bulcsú és hatodik helyen zárt Bencses Tibor.

A diákoknál sajnos csak négy indulót jegyezhettünk, pedig a Facebookos visszajelzések 20-30 indulót ígértek. Ebben a csoportban Forgács Roland végzett az első helyen 157 ponttal, egy külsős versenyző Zadravecz Zsolt lett a második 118 ponttal, Király Erik lett a harmadik 109,5 ponttal és Kotogán Tamás lett a negyedik.

A rendezvényen készült képeket megtekinthetitek a honlapunkon, ide kattintva.
Gratulálunk a nyerteseknek! - Global Team

 

Május 18 szerda 12:00-től 15:00-ig VÉRADÁS.

 

Kedves Global tagok!


Örömmel számolunk be nektek, hogy 2011.04.28.-án megrendezésre került a Berecki Máté Szakközépiskola által szervezett Egészségnap, melynek keretein belül a Global Fitness Centrum fekvenyomó versenyt rendezett. A versenyen bárki részt vehetett, a cél az volt, hogy a versenyző egy adott súlyba egyszer,  szabályosan tudjon fekvenyomni, maximális erejéhez mérten.A verseny résztvevői:Király Erik,  Aurelio Caversaccio, Vanyek Gergő, Végel Armand, Lőrincz Erik, Forgács Roland, Havasi Dániel, Horváth Martin, Farkas János.

Eredményeink:


1.hely: Forgács Roland

2.hely: Lőrincz Erik

3. hely: Aurelio Caversaccio

4.hely: Király Erik


Ezúton szeretnénk gratulálni a versenyen résztvevő diákoknak, szép teljesítménnyel zártuk a versenyt. Köszönet a Berecki Máté Szakközépiskolának, hogy ez a rendezvény létrejöhetett ill., hogy a Global Fitness is részese lehetett e nemes napnak!  A rendezvényen készült képeket megtekinthetitek a honlapunkon, ide kattintva.


Üdv: Global Team